Geslaagd optreden in Paradiso

Zaterdag 18 januari 2020  was het zo ver. Eerst nog even een korte repetitie in “de Poel” en daarna met de bus naar Amsterdam. We waren mooi op tijd om nog even wat te gaan drinken. Om half 5 werden we op de boot verwacht voor een rondvaart door de grachten. Het was een heel klein knus bootje waar we tijdens de rondvaart van een stamppotbuffet konden genieten.

Half 7 zijn we naar Paradiso gegaan. Daar hebben we nog enkele koren kunnen beluisteren. Het genre was veelzijdig, gospel, pop, smartlap, jazz, voor elk wat wils. Om 21.10 uur was de beurt aan ons. We hebben een mooie presentatie neergezet waar we zelf zeer voldaan over waren. Het was een hele happening en belevenis om dit te mogen meemaken.

Namens ons allen willen wij Annelies heel hartelijk bedanken voor haar grote inzet.  Ook de koorleden die deze dag hebben georganiseerd willen we bedanken voor deze onvergetelijke dag.

 Geslaagd optreden in Paradiso