C’est la Vie in kerstsferen

C’est La Vie heeft de eerste kerstoptredens alweer achter de rug. Allereerst bij “Leurs” in Venlo. Vele leuke reacties ontvangen. Op 3 december hebben we de kerstmarkt in Kleve bezocht. Ditmaal op een andere locatie, midden in het centrum op de Koekoeksplatz. De markt was ook groter opgezet dan voorgaande jaren. Alles stond wat dichter bij elkaar, dus ook de bezoekers, wat de gezellige sfeer ten goede kwam. Het weer was ons goed gezind en onze vaste fans waren ook weer aanwezig. Na afloop hebben we zoals elk jaar nog genoten van de  lekker champignons met knoblauch- of krautersosse. Al met al weer een groot succes.

 

Vrijdag 13 december a.s. is weer de traditionele mini kerstmarkt in Rijkevoort. Een klein aantal zangsterren van C’est La Vie zullen de kerstsfeer wat verhogen door het zingen van enkele kerstliederen. Loop eens door het dorp en doe leuke en lekkere ideeën op bij onze Spar. Daarna kunt u meteen door naar de Kwaakparty in de Poel. Ook daar gaat een clubje carnavalsminnende C’est La Vietjes van zich laten horen. Dit belooft ook weer een vrolijke avond te worden.

Op zondag  22 december a.s. staat weer ons jaarlijks optreden gepland op de kerstkoopzondag in Boxmeer. Diverse koren van onze gemeente zijn uitgenodigd om op diverse plaatsen kerstliederen  ten gehore te brengen. De locatie en tijdstip van optreden van C’est La Vie worden nog bekend gemaakt.

 C’est la Vie in kerstsferen