Midzomeravondconcert klinkend succes

 

« van 25 »

Midzomeravondconcert in Rijkevoort een klinkend succes

 

Afgelopen dinsdag 19 juni jl was er het Midzomeravond concert.  Dit concert, jaarlijks georganiseerd door popkoor C’est la Vie uit Rijkevoort, werd gehouden bij de molen in Rijkevoort. Naast C’est la Vie traden er ook nog de koren op; zanggroep Spired uit De Rips en het smartlappenkoor ZowWa Zuuver uit Oploo.

Het publiek was er grote getalen en de terrasjes waren goed gevuld dus het beloofde een mooie avond te worden.

C’est la Vie trapte de avond af met popliedjes uit hun repertoire, zoals van Acda en de Munnik, Ed Sheeran. 2 nieuwe liedjes werden ten gehore gebracht: het spaanse Echame la Culpa, welke in een latijnse dansenstijl door de leden werd gezongen en Somebody to Love van Queen. Bij dit lied werd 6 solisten gesteund door het koor. Het geheel was oorstrelend en dat onder de gepassioneerde begeleiding van dirigente Annelies Claassen.

Hierna was het de beurt aan zanggroep Spirit uit De Rips. Zij hadden ondanks hun kleine bezetting toch een heel krachtig en prachtig optreden. Vooral de liedjes van Ramses Shaffey werden zeer fraai vertolkt.

Het slot was aan smartlappenkoor ZowWa Zuuver uit Oploo. Zij brachten oude Nederlandstalige nummers ten gehore waaronder Het cafe aan de Haven. Met hun gezellige genre bracht ZowWa Zuuver het publiek aan het meezingen en swingen.

Kortom, het was een gezellige muzikale happening die volgend jaar vast weer op de kalender komt.

We bedanken iedereen die heeft meegewerkt om van het Midzomerconcert 2018 een waar feest te maken.

 Midzomeravondconcert klinkend succes