Zonovergoten klanken tijdens Midzomeravondconcert

Dinsdag 25 juni 2019 stond weer in het teken van de Midzomeravond concert. Dit concert, welke net als vorig jaar in Rijkevoort bij ‘t Molenhuys werd gehouden, is tevens voor C’est la Vie de seizoensafsluiter. De zon scheen volop en het publiek was massaal aanwezig.

Tijdens dit concert zijn er traditioneel ook weer gastoptredens. Smartlappenkoor Vur Sles uit Rijkevoort mocht de avond aftrappen. Dit gezellige koor zorgde bracht de sfeer er goed in met heerlijke nummers.
Daarna mocht popkoor C’est la Vie het overnemen. Zo opende ze met Brand New Day. Bekende nummers kwamen aan bod, maar ook nieuwe nummers als Royals (Lords), Zoutelande (Blof) en  Shut up and Dance (Walk the Moon).

Gastkoor VoiceMill uit Mill zorgde voor veel luisterplezier met hun repertoire, waarna de avond werd afgesloten door Vur Sles.  Het publiek genoot zichtbaar van de optredens van de koren. Het was ronduit een gezellige avond voor iedereen. We willen Vur Sles en VoiceMill bedanken voor hun prachtige bijdrage.

C’est la Vie kan terugkijken op een bijzondere seizoen met prachtige optredens. Naast optredens bij Zorgcentra het Hoogveld en Kerstconcert in Boxmeer en Kleve, waren er bijzonderheden te noemen. Zo kende het optreden met Fake Grass ook enkele solisten vanuit het koor en was C’est la Vie betrokken bij het muzikaal project ROB  (Regionaal Orkest Brabant). En als klap op de vuurpijl liet dit popkoor zich op schitterend wijze horen tijdens het jubileumconcert van Sint Cecilia. Ook hier waren naast gezamenlijke nummers ook prachtig solowerk te horen.

Daarnaast zijn we ook blij met het toenemende ledenaantal, zowel vrouwen als mannen.  Een succesvol seizoen dus voor C’est la Vie. Tijd voor een zomerpauze en dan op naar het nieuwe seizoen. Wij bedanken iedereen die met ons samengewerkt heeft afgelopen seizoen en kijken uit naar het nieuwe seizoen.

Iedereen een fijne vakantie gewenst.

 Zonovergoten klanken tijdens Midzomeravondconcert