Fake Grass en C’est la Vie schitteren

 

Op 7 april jl ontmoette de rockcoverband Fake Grass het popkoor C’est la Vie in De Poel in Rijkevoort. Het was niet de eerste keer dat zij elkaar ontmoeten. Al eerder was een ontmoeting tussen Fake Grass en C’est la Vie succesvol gebleken.

Zo ook dit jaar. C’est la Vie zong en Fake Grass speelde de sterren van de hemel.  C’est la Vie beet de spits af en bracht popsongs ten gehore van onder andere Queen, Ed Sheeran maar ook Acda en Munnick en nog vele andere. Daarna volgde de het gezamenlijke optreden tussen rockcoverband Fake Grass en C’est la Vie. Nummers van  onder andere Joe Cocker, Queen, Coldplay kwamen aan bod. Het slotaccoord was voor Fake Grass en tot diep in de nacht  zorgden zij dat het publiek bleef genieten van heerlijk rockmuziek.

De zaal was vol en de reacties van het publiek over de optredens waren zeer positief. Wederom dus een succesvolle samenwerking tussen rockcoverband Fake Grass en popkoor C’est la Vie, beide met veel passie voor muziek.

Hieronder foto’s ingestuurd door onze leden en tevens door Jara Driessen.

 

« van 11 »

foto reportage Jara Driessen

 

 

 Fake Grass en C’est la Vie schitteren